Varikkokeskustelut
25.06.19 - klo:07:21 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
 
   Etusivu   Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy  

Sivuja: [1]   Siirry alas
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jääradan ilmoittautumiset 2019->  (Luettu 997 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Marko Laine
Kunniajäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 730

Tulospalvelu Team Laine


WWW
« : 27.01.19 - klo:01:40 »

Suomen Moottoriliitto on ottanut käyttöön oman Motti-järjestelmän, jossa hallitaan kaikkia SML:n alaisten kerhojen jäsentietoja, lisenssitietoja ja ilmoittautumisia (sekä paljon muuta).
Täten myös jääradan kaikkien kilpailujen ilmoittautumiset ovat Motti-järjestelmässä.
Motti-järjestelmää kehitetään koko ajan ja siellä on vielä paljon asioita jotka toimivat joko vaillinaisesti, tai ovat vasta tulossa. Pikainen katsaus oleellisiin asioihin...
1) Rekisteröidy Motti-järjestelmään sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet omalle kerhollesi antanut. Mikäli rekisteröityminen ei onnistu, kysy kerhosi sihteeriltä oletko varmasti jo Motti-järjestelmässä. Viimeisimmässä tilanteessa, jos mikään ei auta, ota yhteyttä Ari Raivoseen Moottoriliittoon.
2) Varaa kilpailunumerosi järjestelmästä niihin lajeihin, joita aiot kauden aikana ajaa.
3) Hanki järjestelmän kautta vuosilisenssi. Mikäli ajat vain muutamia kilpailuja, voit toki kilpailun ilmoittautumisen yhteydessä ostaa myös kertalisenssin.
4) Mikäli sinulla on transponderi/transpondereita (lisää ne järjestelmään omiin tietoihisi). Näin numeroa ei tarvitse antaa joka kerran uudelleen. Voit antaa transponderilla myös kuvaavan nimen, jotta valitset kilpailuun aika oikean mallis, jos sinulla on useita. Voit myös vuokrata ilmoittautumisen yhteydessä transponderin, jolloin tätä ei tarvita.
5) Ilmoittaudu haluamaasi kilpailuun ajoissa. Ilmoittaudu jokaiseen luokkaan erikseen ja maksa maksut järjestelmän maksupainikkeilla ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti vaikka minuun sähköpostilla (info@teamlaine.fi) tai messengerillä facebookin kautta nimellä Marko Laine.
6) Tarkista omat ilmoittautumisesi tiedot että olet ilmoittautunut kaikkiin haluamiisi luokkiin ja kilpailuihin ajoissa. Järjestelmä ei salli maksuja myöhässä, vaan ne menevät automaattisesti tuplamaksuiksi, jos ne ovat myöhässä.

Seinäjoen ilmoittautuminen on henkilökohtaiseen kilpailuun jo auki osoitteessa:
https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/eventEntry/1393cb24-8e52-4cd7-9e89-854281c6f601

Seinäjoen joukkue-SM kilpailuun ilmoittautuminen on suunniteltu avattavaksi keskiviikkona kun järjestelmään saadaan tarvittavat ominaisuudet. Sen suhteen kerhot voivat tehdä jo seuraavia valmisteluja.
Tarvitsette joukkuejohtajan, joka on kerhokäyttäjänä Motti-järjestelmässä. Joukkuejohtaja kerää kolmimiehisen joukkueen 1 kpl 250-luokan kuljettaja (pyörä), 2 kpl 450-luokan kuljettajaa (pyörää).
Joukkuejohtaja perustaa Mottiin joukkueen (kerholyhenne (+järjestysnumero jos useampi joukkue samasta kerhosta)) ja lajina Jäärata. Sen jälkeen hän valitsee joukkueeseen kolme jäsentä. Näin joukkue on muodostettu.
Sen jälkeen joukkueenjohtaja menee kilpailun ilmoittautumiseen ja ilmoittaa kerhojoukkueen kilpailuun.
Siellä valitaan kuka joukkueen jäsenistä ajaa milläkin pyörällä eli 250, 450/1 ja 450/2. Tämä tulee olemaan joukkueen lähtöjärjestys itse kilpailussa. Kilpailun alettua järjestystä ei saa enää muuttaa eikä henkilöitä vaihtaa.
Joukkueelle voi lisätä myös ilmoittajan eli sponsorin (SML:n ilmoittajalisenssin omaava taho). Ja näiden tietojen antamisen jälkeen suoritetaan maksu verkkopankissa. Ilmoittautuminen on hoidossa ja valmistautuminen kilpailuun voi alkaa. Seinäjoen osalta joukkuekilpailun osallistumismaksu on kuulemma 180€/joukkue.

Nämä ohjeet tarkentuvat vielä keskiviikkona kuvakaappauksineen, jotta kaikki saavat viikon loppuun mennessä ilmoittautumisen tehtyä oikein.

Kaikkia kehitysideoita voi minulle laittaa ja vien niitä sitten eteenpäin tuonne järjestelmää kehittävälle taholle.
Mikäli kohtaatte virheitä, kuvakaappaus virheestä auttaa aina ja helpottaa virheen korjaamista. Kommentti "Ei toimi" ei auta mekaanikkoa korjaamaan moottoripyörää, eikä se myöskään auta koodareita korjaamaan Mottia, joten pyritään antamaan palautetta heille mahdollisimman tarkasti. Esim. millä laitteella hommaa on yritetty tehdä. Tässä vaiheessa suosittelen käyttämään tietokonetta, kännykän sijaan.
tallennettu

-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi
Marko Laine
Kunniajäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 730

Tulospalvelu Team Laine


WWW
« Vastaus #1 : 30.01.19 - klo:23:00 »

Nyt tuo kerhojoukkueen ilmoittautuminen on mahdollista. Laitan kuvakaappauksia tulemaan kun saan niitä Motin kehittäjältä, mutta lyhykäisyydessään homma menee Motissa seuraavasti:
1) Kerhokäyttäjä (yleensä varmaankin kerhon sihteeri) määrittelee jäsenistöstään joukkuejohtajan sekä joukkueen jäsenet.
2) Kyseinen joukkueenjohtaja tekee varsinaisen ilmoittautumisen samalla tapaa kuin henkilökohtaisetkin ilmoittautumiset, sillä erotuksella että Laji/Luokka on Joukkuelajit/Jäärata.
- lomakkeelta valitaan aiemmin luotu joukkue ja mahdollinen joukkueen sponsori
- joukkuenumeroa ei laiteta, vaan jokainen ajaa omilla numeroillaan (pyörässä olevilla numeroilla)
- myöskään joukkuekohtaista transponderia ei ole, vaan jokaisella luokalla on omat transponderit
3) Valitaan joukkueen ajojärjestys eli lomakkeella ensin 250-luokan kuljettaja ja hänen tietonsa, sitten 450-luokan 1. lähdön kuljettaja tietoineen ja lopuksi vielä 450-luokan 2. lähdön kuljettaja tietoineen
4) Vahvistetaan ilmoittautuminen painamalla täppä siniseksi ja siirrytään maksamaan ilmoittautuminen

Mikäli joukkueessa on kuskeja jotka eivät aja lauantaina ja tarvitsevat kertalisenssin vain sunnuntaiksi, niin senkin voi ostaa samalla, mutta se voi olla vielä hankalaa, joten neuvoja saa kysyä. Jos kuski on jo ilmoittautunut lauantaille, ja on ostanut kertalisenssin, niin sama toimii myös sunnuntaina, koska kyseessä on saman lupanumeron alainen kilpailu.

Kysymyksiä saa laittaa, jos homma ei onnistu tai on jotain muuta kysyttävää Motin käytöstä.
tallennettu

-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi
Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: